Skrik och en massa skrik

Igår på eftermiddagen började min lilla prins att skrika och skrika och skrika. Han ville verkligen inte sluta, vi försökte med allt! Sen slutade han för nån timme sen börja han igen på kvällen och höll på i timmar igen. Sen tog han någon lur emellan sen så fort han vakna så börja han igen. Skrik och Skrik! Sen sov han till klockan 6 imorse sen börja han skrika igen och igen och igen. Vet inte vad det är med honom. Har känt på hela kroppen på honom men han har inte ont någonstans. Han är inte ens hård i magen. Nu har han lugnat sig iallafall och hoppas att han fortsätter att vara lugn. Det känns verkligen i hjärtat när han skriker så mycket.

Igår var man borta på Babyland och köpte nya dipnappar nr.3 ska han ju ha nu. Eller ja inte från på torsdag men han harfått börja med dom nu. Sen hade de rea på bodysar så han fick 8st. 4st i stl.62 och 4st i 68, jätte fina var dom :)

Nu sitter man och väntar in Daniel. Han är och fixar Andys bil och har gjort det hela kvällen igår. Snygg blev den iallafall, min man är duktig han. När han kommer tillbaka ska vi packa in oss i bilen och åka ner till Anderslöv och byta tillbaka till den andra bilen Daniel håller på att fixa "pappas bil".

Har hunnit och dammsuga och tvättat golvet nu under förmiddagen. Ska fixa lite karré ikväll med pommes och sås. Mums!

Nä nu ska jag packa ihop skötväskan sen ska vi köra




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback