En vecka sedan

Jaha då har jag inte bloggat på en hel vecka. Har blivit väldigt dålig på det. Brukade alltid sitta och skriva när Kevin tog sin förmiddags nap, men men nu ska jag försöka komma in i hela bloggandet igen.

Under denna veckan som har gått så har Kevin blivit 6 hela månader. En riktigt stor pojke! Sen plus har han fått sin första tand, också något väldigt roligt. Var även igår på 6månaders läkarbesöket. Kevin väger 9110g och är 70cm lång. Tiden går så fort! Liksom för 6månader sen vägde han 3440g och var 51cm lång, stor skillnad faktiskt. Sen frågade jag henne angående Kevins ögonfärg för hans skiftar i olika ljus. För det mesta är dom bruna runt om pupillen och sedan går de över till grå/blå och avslutas med mörkblå. Väldigt konstigt, men ja. Men sen i vissa ljus är de gröna. Jag får inte rätt på det. Jag har blå ögon och Daniel har grön/bruna. Men iallafall hon sa att jag får fortsätta att vänta ut det och se om de stannar på en färg annars så har han det som dom kallar melerade ögon. Så vi får vänta och se. Vill ju egentligen att han ska ha mina blå ögon men det är ju uteslutet.



Imorgon ska jag på efterkoll hos min barnmorska angående min spiral. Jag tycker faktiskt att det har gått ganska bra med den, förutom att jag har fått riktigt kraftiga blödningar och mellanblödningar, men det är väl för att kroppen försöker vänja sig till den nya förändringen.

Sen ska jag och mamma gå lite i stan, tänkte bjuda henne på en fika. Hon behöver komma ifrån allt detta med hus-säljandet. Sen ska jag gå och handla hårfärg så jag kan bli av med denna gula hårbotten som jag ännu inte har fått bort.

Igår fick jag en youtube länk på min msn av en gammal vän som jag ej pratar längre med. När vi var små kallade vi varnadra Timon och Pumba för vi var lika tajta som dom. Helan och halvan. Ja alltså nu var det inte så att någon av oss var tjock (var bara tvungen att påpeka det). För jag var Pumba och jag var faktiskt väldigt smal men hon var ännu smalare. Iallafall efter hon skickade den länken har jag inte kunnat sluta tänka på henne. Har en stor saknad och börjar överväga att ta kontakt med henne igen. Anledningen till att jag bröt kontakten var för att hon hade fortfarande kontakt med mitt ex efter han och jag gjorde slut och jag var rädd att han skulle hitta mig genom henne. Sen var det ju också det att jag blev gravid med Kevin och kände att jag behövde lägga alla "festande vänner" åt sidan ett tag och hon var tyvärr en av dom. Dom och jag var rejäla partypinglor och jag ville inte ha den frestelsen, med tanke på att jag var bara 19år (dum tonåring som man brukar säga). Nu är jag 21år gammal och hon är 23år, vi båda är vuxna. Jag vet inte varför jag fruktar att ta kontakt med henne igen. Jag saknar henne iallafall.



Nu när jag ändå tänker på det så saknar jag alla mina gamla vänner. Efter jag blev tillsammans med Daniel så har jag typ glidit ifrån alla eller jag gled nog mycket ifrån folket när jag var tillsammans med mitt ex. MEn där var jag ju en fånga i mitt eget hem. Så det var ju inte konstigt. Jag fick ju inte gå någonstans om inte han följde med så ja. Sen har jag inte tagit kontakt med dom igen för den personen jag är med mina vänner har Daniel aldrig träffat och aldrig lärt känna och jag är väl lite rädd att han kanske inte kommer tycka om den. Han är ju 12år äldre än mig och han kanske vill att jag ska bete mig på ett visst sätt med tanke på åldern och om jag är med mina vänner så går jag ner till den åldern jag verkligen är och är man 21år så är man väldigt utåtriktad, älskar att sitta och bara snacka "skit", flumma osv. Innan var jag en enormt flummig person. Nu känner jag mig som en väldigt tillbakadragen och tråkig person. Inte kul!

Nu hinner jag inte skriva mer för vi ska hit en tant ikväll som ska tvätta vår soffa, GRATIS!
Lovar att jag ska blogga imorgon.


Long time ago

Dags för mig att uppdatera lite.

I fredags var jag och Daniel ute med lite vänner på O'Learys och käka middag,bowlade och avslutade med raceing (som jag verkligen SÖG på!). Vi hade en jätte trevligt kväll. Kände verkligen att det behövde jag, komma ut lite från detta huset. Kevin var hos sin morfar och bonus mormor och allt hade gått jättebra där. Andra gången jag lämnar honom där, fast denna gången var det för lite längre period. Vi spenderade även natten där hemma. Vi kom väl hem runt 02.00 tror jag och då låg min lilla älskade Kevin och sov så gott i sin säng. Så himla härligt.

På lördagen var jag helt slut. Jag orkade verkligen inte göra ett piss. Att hålla igång en hel kväll och sedan inte somna från runt 02.00 sedan gå upp 06.00 är inte riktigt min grej faktiskt. Senare på lördags kvällen började mitt knä att låsa sig hela tiden. Varje gång jag skulle böja det så låste det sig. Mög, tänkte jag.

På söndagen fortsatte mitt knä och låsa sig och som fan säger jag bara. Söndagen bara sprang iväg, kommer faktiskt inte ens ihåg vad vi gjorde. Jag tror att det blev bara en massa film den dagen.

På måndagen börja mitt knä göra ont hela tiden. Nu låser det inte sig längre utan nu känns det som "tusen nålar" varje gång jag rör på benet. Daniel ska se om han kan köpa ett knästöd till mig för jag har ännu enormt ont.

Kevin har börjat att hålla flaskan själv nu. ÄNTLIGEN! Detta tog tid tyckte jag. Så när han ska ha sin natt flaska så ligger han och håller den själv medans jag sitter bredvid och halv sover, sen när han är klar får han nappen och jag går in och lägger mig igen.

 

På fredag blir Kevin 6månader, sen blir syrran 24år också. Jag kan inte förstå var tiden tar vägen? Kevin - 6månader? Är det ett halv år sedan jag födde honom? Det känns verkligen inte som det. Men men.. Min älskade lilla guldklimp!

På måndag är det även alla hjärtansdag, vad skall ni göra då? Jag och Kevin har doktor besök sedan så ska han och jag bara mysa. Är ingen "alla hjärtansdag person", men det är jag nog kanske inte baraför Daniel inte är det. Han bryr sig inte om såna dagar. Han är inte precis det romantiska personen, utan för honom handlar allt om "fixa huset, få ihop pengar, bilen och Kevin såklart", ingen Jonna.. Haha.. Jo, men kanske lite Jonna. Jag får ju alltid min morgon puss!

Jag bara måste skriva ett inlägg sen om giftemål. Har en massa tankar om det just nu eftersom det händer runt omkring mig. Men eftersom Kevin sitter här och leker bredvid mig så vill jag inte skriva för länge. Måste ju pussa en massa på honom.

Äntligen

Fick ett sms för en liten stund sedan, mitt paket har äntligen kommit. Så nu ska man prova sig fram med silverschampo. Jag hoppas att det blir bra, eller ja bättre. Sen ska man bort om lågpris och köpa lite barnmat till Kevin. Måste försöka få i honom lite annat än gröt. Sen ska man köpa en kam och inpackning.

Måste ju också säga att Daniel börja prata med mig igår kväll igen, så himla skönt! Så inatt slapp jag sova själv i den stora sängen. Istället sov man i Daniel famn och vaknade upp med enorm smärta i nacken. Så himla typiskt, när man väl myser in sig i en härlig famn så ska man få ont i nacken. Ikke bra!

Sen inatt åt Kevin inget, min duktiga kille. Men istället så vakna han varannan timme ungefär för 1. han tappa nappen 2. han hamna på magen. Kevin tycker ju inte alls om att ligga på magen och därför har han ej lärt sig att rulla runt själv heller, så det blev mitt jobb inatt 2gånger.. härligt? nää!..
Har jag berättat om han enorma skavsår mellan ballarna? Tror inte det. Bytta en blöja på honom i måndags och upptäckte lite blod i bakdelen av blöjan. La honom på magen och fick sära lite på ballarna och precis som jag misstänkte så hade han ett långt sträck av skavsår. Så tvätta rent honom, la en massa salva sen fick han ligga och leka naken. En stor risk tar man när man har små pojkar utan blöja. För kissar dom så kissas det överallt. Men han var så duktig, kissade inget.

Måste faktiskt avsluta här. Måste vika tävtten innan Kevin vaknar igen. Han tar ju sånna små powernaps

Allmänt besviken

Nu har jag inte bloggat på hela fyra dagar. Kan ganska konstigt att inte blogga på morgonen till kaffet som jag oftast gör. Har faktiskt inte haft någon ork om jag ska vara helt ärlig. Kevin har haft sina stunder under nätterna här hemma. Vaknat varannan timme och gnällt sedan har han fått nappen sen har han somnat om. Men att behöva gå upp varannan timme tar faktiskt på ens krafter. Men tror att han känner på sig att något inte riktigt stämmer här hemma. Jag och Daniel bråkade i fredags kväll och har inte pratat med varandra sedan dess. . .

På dagarna är Kevin världens goaste bebis. Han är super glad och bara leker och leker. Men vi har haft lite problem med maten, han vägrar äta vanlig mat utan det är endast gröt och ersättning som går ner i hans lilla mage. Har försökt att variera med olika maträtter men han tvärvägrar och det är ju ingen idé att försöka "tvinga" i honom det heller. 



Igår kom min hårförlängning som jag vann hos delinda. Snyggt snyggt snyggt kan jag bara ta och tala om för er! Tycker bara att det är synd att min hårbotten blev lite gul när vi färga håret sist. Men beställde Matrix silverschampo igår på morgonen och det ska vara framme imorgon så vi får hoppas på att det hjälper lite (eller helst mycket). Men jag är så himla glad för min hårförlägning, det blev så bra! Något jag gjorde igår som jag inte har gjort på super länge var att måla naglarna! Alltså tänk att sånna små saker får en verkligen på gott humör. Med tanke på att man oftast är bara hemma med sonen så går man ofta med mjukisbyxor och håret i en liten knut på toppen av huvudet. Jag man är ju inte speciellt den sexigaste personen på jorden.
Kanske också därför det blir som det blir mellan mig och Daniel. Jag har ju inte lusten till att göra vid mig när jag ändå bara går hemma och jag kan säga att jag ser ut som fan, men varför ska man försöka hinna med att fixa sig om man ända bara ska städa,laga mat och leka med sonen? Äh.. Han kanske hittar sig någon snygging när han är ute och kör, (vem vet).. nä så illa är det förhoppningsvis inte. Det är väl bara jag som överdriver.

Kevin blir snart ett halv år. Kan inte fatta att tiden har gått så fort. Min lilla kille har blivit så stor. Han sitter själv, springer runt i gåstolen mm. Sånt som man trodde skulle ta en evighet för 5månader sen. Just nu sitter han här i soffan brevid mig och leker med sin sjungande vovve. Han ÄLSKAR den och jag HATAR den! Kan alla låtar utantill nu och allt den säger. Fick till och med ta en ipren innan idag fick sån huvudvärk av att lyssna på den. Men så länge han är glad och har roligt (och lär sig samtidigt) så får man väl bara hålla minen.

Nä nu ska jag ta mig ett stort glas med kallt vatten och bänka mig för Top Model, sen får vi se när Daniel kommer hem. Kanske hinner somna ikväll också som igår. Sjukt jobbigt nu när vi inte pratar med varandra, fattar inte varför han är så envis. . .