Tisdag

Igår somna man gott i sängen runt 22 tiden. Kevin var ganska gnällig innan det. Det är tredje dagen han är det. Han vet inte riktigt vad han vill, känns det som. Först vill han äta och äter ett par sekunder sen börjar han skrika och vill inte ha flaskan. Så tar man upp honom men det vill han inte, så försöker man natta honom och det vill han inte. Verkligen trotsar allt man gör. Kul! Men iallafall det är andra natten i rad han sover 6 timmar utan att vakna. Från ungefär 22-04. Som sagt igår passade jag på att somna när han somna, men ändå var jag svin trött imorse.

Igår skulle ju ugnen,hällen och fläkten vara inne hos elgiganten så vi kunde hämta ut dom. Men som alltid så var de inte framme där än. Hällen och fläkten var där men inte ugnen. Detta är andra gången detta händer. Så de sa att den inte kommer från den 10/11. Snacka om att vi blev förbannade. Förra gången blev vår spis en månad försenad. Iallfall hon som har sålt oss sakerna skulle ringa Daniel idag. Vi får se hur det blir. För vi hittade samma ugn för 3000kr billigare på nätet och där är det leveranstid på 3-7dagar plus fri hemleverans. Vi får se hur det blir. Daniel kanske kan få ner priset hos elgiganten. Men efter detta ALDRIG MER ELGIGANTEN!

Igår köpte vi hem den efterlängtade kinamaten. Så himla gott det var. Har lite kvar som jag ska äta till lunch idag, mumsfilibaba.


Det är mycket som har hänt under ett år

 "Juli 2009" Busade med min stamgäst Daniel :)

"Augusti 2009" Första kvällen med Daniel utanför jobb

"Februari 2010" Vår första ultraljud

"Mars 2010" Ringo hemma i vår gamla lägenhet, när han kliade sig överallt så han fick kläder.

"Gamla trogna bilen som Daneil bytte ut mot en A6 :( "

"Augusti 2010" Vår älskade son kom till världen



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback