Ny vecka, nya tag

Igår var vi hemma hos Mamma och Tomas, men det blev tyvärr inte en långvarig vistelse. Kevin hade så ont i magen och bara skrek. Så fick fick åka hem och försöka lugna honom. Så fort vi satte oss i bilen somna lill killen. Så typiskt. Han ÄLSKAR att åka bil! När vi kom hem var han lugn ett tag, sen började han skrika igen, han hade såna enorma kramper i magen. Så Daniel la honom på skötbordet och började massera magen på han. Hade köpt en sådan här bedtime olja för bebisar, det ska ha någon lugnade effekt på dom men inte för att vi märkte av det.
Det blev sedan en stor varm go flaska med den ny ersättningen vi började ge honom igår Baby Semp Lemolac sen somna han gott på sin pappas mage.

Eftersom vi hade inte fått speciellt mycket sömn natten innan pga att vi var på barnakuten igen så somna vi lika gott i soffan också. Då var klockan 22 när kl blev 00 vaknade Daniel och la honom i sin säng och även då gick jag in och la mig. Daniel sov kvar på soffan. Jag var helt beredd på att Kevin skulle vakna för att få flaskan men ikke, han vaknade inte från halv 4. Då fick han en stor flaska igen sen somnade han på mitt bröst, sen vaknade vi båda när Daniel skulle till jobb vid 6. Då var det blöjbyte och flaska igen sen sov vi till 10 - härligt!

Lördags natt var enormt hemsk. Kevin vaknade vid 00.30 och kunde knappt få luft. Han tappade andan någon gång. Vi försökte med allt i en timme som de hade sagt till oss att göra sist vi var på akuten, men inget hjälpte. Så vi slängde på oss kläder och åkte in till akuten. För första gången fick vi riktig hjälp och de tog de prover som jag ville. Var ju rädd att lill killen hade fått RS-virus men det visade sig vara negativt. Men pga allt slem i lungorna fick han en dos av adrenalin så han kunde andas bättre. Sen sög de ut en massa snor från näsan på honom. Sen  kollade de han syre två gånger och kom in i rummet och höll koll på honom några gånger tills barnläkaren skulle komma. Aldrig har de varit såhär uppmärksamma när vi har varit där. Barnläkaren lyssna på lungorna osv. Adrenalinet hade hjälpt ganska mycket så sa han att det mesta sitter uppe bakom näsan och det är inte mycket mer de kunde göra. Så han fick en dos till av adrenalinet sen åkte vi hem. Var hemma kl 7 och så kunde jag inte somna så det blev en massa kaffe istället.



Idag ska vi till BVC och göra en rutinkoll med barnläkare. Sen ska vi hem och laga en god middag. Längtar tills Daniel kommer hem. Det är så mysigt att ligga och mysa i soffan på kvällen. Vår lilla familj :)





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback